Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه فرهنگی کشورهای شمال اروپا از هفته آینده در خانه هنرمندان ایران برپا می شود. ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۰ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، نشست خبری نمایشگاه مشترک کشورهای دانمارک، فنلاند، نروژ و سوئد با حضور سفیران این کشورها، صبح امروز در خانه هنرمندان ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست ورونیکا نوردلند مسئول فرهنگی سفارت سوئد، دنی عنان سفیر دانمارک، لارس نوردروم سفیر نروژ، کیونور وانتور سفیر فنلاند و مجید رجبی معمار مدیرعامل خانه هنرمندان ایران هم حضور داشتند.

این نمایشگاه قرار است در حوزه های پوستر، هنر کودکان و حوزه چیدمان  از 31 خرداد تا 4 تیر 1398 در خانه هنرمندان ایران برگزار شود. نخستین هفته فرهنگ نوردیک چهار سال پیش در ایران برگزار شده و این دومین هفته فرهنگ نوردیک در ایران است.

هر کدام از سفیران حاضر در این نشست به بیان توضیح هایی درباره نمایشگاه پیش رو پرداختند.

دنی عنان سفیر دانمارک: در این نمایشگاه یکی از کارهای فرهنگی است که در ایران در حال انجام شدن است. هفته پیش فستیوال فیلم های اروپایی برگزار شد. هنرمندان و موسیقی دانان دانمارکی با ایران آمدند و اجراهایی داشتند.

طراحی دانمارکی یک طراحی صنعتی است که مبل و مان هم بخشی از این طراحی است که در این نمایشگاه گنجانده شده است. هزینه ها هم بین کشورهای نوردیک تقسیم شده و بخشی از هزینه ها را هم خانه هنرمندان تقبل کرده است.

ما دو فستیوال فیلم ایرانی در دانمارک داشته ایم و بسیاری از دانمارکی ها فیلم فروشنده را دیده اند.
سفارت های ایران در تمام کشورهایی که الان اینجا هستند، سفارتخانه دارند و کارهای فرهنگی خودشان را پیش می برند.

لارس نوردروم سفیر نروژ: تعطیلاتی در اروپا هست که همزمان با برگزاری این نمایشگاه است.

این تنها قسمتی از هنرها و فرهنگ مختلفی است که ما داریم. در این نمایشگاه سعی کرده ایم که توجه‌مان به ادبیات کودک باشد. این بخشی از انواع فرهنگ ماست.
این نمایشگاه یکی از کارهای ماست و کارگاه های آموزشی ماست. این ارتباط دوطرفه است. این بار ارتباط یک طرفه است.

کیونور وانتور سفیر فنلاند: در اینجا موضوع دیپلماسی عمومی مطرح است. کارهایی در این نمایشگاه ارائه می‌شوند که در ایران قابل درک و معنادار باشد. فرهنگ جاده ای دو طرفه است. برای مثال مستندی درباره یکی از شخصیت های فنلاندی ساخته شده که برداشت این هنرمندان از کارهای این هنرمند برای مخاطب ایرانی است.

برای اولین بار این مستند در ایران نمایش داده می شود. فنلاند در حال آماده سازی هفته فیلم فنلاند در ایران است. در آینده این هفته فرهنگی در ایران برگزار می شود. هدف از این هفته فیلم، موضوع دیپلماسی عمومی و ارتباط بین بنیاد فارابی و بنیاد فیلم فنلاند است.
هدف ما این نیست که کارگردان و هنرپیشه از فنلاند به ایران بیاوریم. هدف ما آوردن تهیه کنندگان فنلاندی به ایران است تا تشویق به کار کردن در ایران شوند.
همین الان یک محصول مشترک سینمایی بین ایران و فنلاند مشغول آماده سازی است.

در بخش دیگری از این نشست مجید رجبی معمار گفت: ما تمام رخدادهای خارجی و بین المللی که در خانه هنرمندان برگزار می شود را با سازمان ارتباطات فرهنگی و وزارت خارجه هماهنگ می کنیم. نیاز به تعامل داریم و این تعامل باید دوسویه باشد. فعالیت های فرهنگی توسط رایزن های فرهنگی و سازمان فرهنگ و ارتباطات هماهنگ می شود.

وی ادامه داد: ما در کشورهای مختلف هفته فیلم ایران را برگزار می کنیم. این هفته فیلم توسط سازمان فرهنگ و ارتباطات شکل می گیرد. نمایش های ایرانی در اروپا در حال اجرا هستند که بخشی از این نمایش ها به صورت خصوصی و بخشی هم با هماهنگی مرکز هنرهای نمایشی. در حوزه تجسمی هم به همین ترتیب است.

مدیرعامل خانه هنرمندان گفت: ما با معاونت بین الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات در اتباط هستیم و البته با وزارت خارجه، سعی می کنیم یک تعادل و توازنی را در این ارتباط داشته باشیم. با کشورهایی همکاری می کنیم که آنها هم برای برگزاری رخدادهای هنری ایران در آنجا هماهنگ کنند. این کشورهای نوردیک همیشه از برگزاری رخدادهای فرهنگی طرف ایران در کشورهایشان استقبال کرده اند.
بخش مبل و مان در اینجا به مفهوم طراحی داخلی و چیدامان داخلی حضور خواهد داشت.

رجبی معمار تاکید کرد: کشورهای شمال اروپا امکاناتی دارند که می تواند تجربه های خوبی برای ما باشند. این کشورها از نظر خدمات اجتماعی و رفاهی در دنیا مطرح هستند. اقتصاد بسیار برجسته ای هم دارند که شیوه های اقتصادی شان هم می تواند برای سیاستمداران ما مورد توجه قرار گیرد. در تمام سال های گذشته و پس از انقلاب رابطه متعادلی بین ایران و کشورهای شمال اروپا وجود داشته است. در شرایطی که ما تحت فشارهای ناجوانمردانه هستیم، ابراز علاقه و پیگیری این کشورهای در این زمان مفهوم خاصی دارد و آن هم این است که می خواهند با کشور ما تعامل داشته باشند.

وی گفت: ما باید در جریانی تعاملی باشیم. بنیاد سینمایی فارابی، خانه تئاتر و خانه موسیقی و انجمن تصویرگران ایران کارهای مشترکی با کشورهای شمال اروپا انجام می دهند. در حوزه تجسمی و ادبیات داستانی این کشورهای در رده بالایی هستند و تجربه های بسیار مفیدی دارند که می تواند برای ما مورد توجه قرار گیرد.
دوستان نوردیک هزینه ای به خانه هنرمندان پرداخت می کنند. البته اینجا ننشستیم که نوسانات دلار را با هم بررسی کنیم. هزینه ای که این کشورها به خانه هنرمندان می دهند، هزینه ای فرهنگی و متعادل است.
امروز بعداز ظهر نمایشگاه فرهنگی ترکمنستان را افتتاح می کنیم.

انتهای پیام/

R33357/P/S4,40/CT11 واژه های کاربردی مرتبط خانه هنرمندان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانه هنرمندان خانه هنرمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۶۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، مسلم شجاعی مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: «رویداد» یکی از محصولات اصلی صنعت گردشگری کشورهاست. رویداد از جنس محصولاتی است که انسان محور و تعامل محور است. نمایشگاه کتاب همچون دیگر رویدادها از منظر گردشگری جذاب است.

وی به آمار بازدید نمایشگاه کتاب در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: بازدید چند میلیونی از نمایشگاه در ۱۱ روز عددی قابل توجه است. این رویداد برای ما ارزشمند است چرا که کمک می‌کند تا گردشگران خارجی را نیز جلب کنیم.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ادامه داد: برخی از کشورهای همسایه و منطقه نظیر عراق، عمان، کویت، بحرین، هند، روسیه، چین و… که برای ما بازار هدف گردشگری هستند، در نمایشگاه کتاب حضور دارند. حضور کشورها به عنوان مهمان ویژه یا جذابیت آثار ناشران ایرانی، باعث می‌شود تا نمایشگاه کتاب تهران به رونق گردشگری خارجی کمک کند.

شجاعی انتشارات میراث فرهنگی را که به صورت تخصصی کتاب منتشر می‌کند، عامل ترویج گردشگری در بستر نمایشگاه کتاب خواند و افزود: در این مجال می‌توان فرصت‌های گردشگری از طریق کتاب را به بازدیدکنندگان خارجی نمایشگاه معرفی کرد. به این ترتیب هم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به توسعه گردشگری از طریق کتاب‌های تخصصی کمک می‌کند و به نوعی زمینه تعامل نمایشگاه کتاب و گردشگری محسوب می‌شود.

وی برگزاری تور بازدید گردشگران خارجی از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را عامل توسعه گردشگری رویداد محور برشمرد و گفت: برای سال‌های آتی برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، می‌توان با همکاری بخش خصوصی تور بازدید گردشگران خارجی از این رویداد را برگزار کرد؛ می‌دانم مردم کشورهایی نظیر تاجیکستان علاقه بسیاری به نمایشگاه کتاب تهران دارند. همینطور کشورهای عرب و فرهیختگان کشورهای فارسی زبان به نمایشگاه کتاب تهران علاقه‌مندند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، افزود: می‌توانیم با برنامه‌ریزی ساده تورهای گردشگران خارجی را در بازه زمانی برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برگزار کنیم؛ اینطور گردشگران خارجی علاوه بر بازدید از مناطق تاریخی و دیدنی ایران از نمایشگاه کتاب هم بازدید می‌کنند. این یعنی تقاطع‌هایی که نمایشگاه کتاب می‌تواند با صنعت گردشگری کشور ارتباط برقرار کند.

شجاعی با طرح این موضوع که آمار دقیقی از حضور گردشگران خارجی در ادوار گذشته نمایشگاه کتاب تهران در دسترس نیست، گفت: امسال می‌توانیم رصد کنیم و متوجه شویم که چه میزان گردشگر خارجی به نمایشگاه کتاب می‌آیند. دوره‌های قبل حضور تعداد قابل توجهی گردشگر خارجی را در نمایشگاه کتاب شاهد بودم. به جرأت می‌توانم بگویم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کننده خارجی دارد و بخشی از این بازدیدها از مسیر گردشگری محقق شده است.

وی هماهنگی بین بخشی میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را برای استفاده بیشتر از موقعیت نمایشگاه کتاب تهران برای گردشگری خارجی را مهم خواند و ادامه داد: می‌توان با نگاه فرهنگی به مقوله گردشگری ادبی و گردشگری رویدادمحور منافع اقتصادی برای کشور ایجاد و بخش خصوصی را در این حوزه به خوبی فعال کرد. آنها که به طور حرفه‌ای اصول جذب گردشگر خارجی به کشور را می‌دانند می‌توانند نظر گردشگر خارجی را برای بازدید از نمایشگاه کتاب تهران، جلب کنند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: می‌توانیم میان معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی و معاونت امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نشست مشترک برگزار کرد. همچنین بخش خصوصی نیز تورهای گردشگری کتاب و گردشگری ادبی و… را فعال کند. می‌توان این مهم را برای دوره‌های بعدی نمایشگاه کتاب ریل‌گذاری کرد. لازم است سیاست جدیدی برای سال‌های آینده درباره این امر مهم اتخاذ کرد.

شجاعی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه کتاب با عنوان «بخوانیم و بسازیم» گفت: با کتاب خواندن می‌توان گردشگری ایران را ساخت. من کتاب «در سرزمین مردمان نجیب» را برای مطالعه پیشنهاد می‌کنم؛ این کتاب نوشته هرؤیه روپچیچ، موسیقیدانی از کشور کرواسی است و داستان آن ۲ بار سفر مرد کروات به تمام نقاط ایران را روایت می‌کند. این موسیقیدان حس خود را از هر آنچه در ایران و از مردم ایران دیده توصیف کرده و مهمترین توصیفی که مرد کروات از ایران در ذهنش ثبت شده مهمان نوازی است که به آن معروفیم.

کد خبر 6096279 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • برنامه رئال برای جشن قهرمانی اعلام شد
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران
  • نمایش فیلم تئاتر «عروسی خون» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
  • تشکیل خانه طراحان فیروزه‌ای بر آمده از تلاش جوانان گرافیست است
  • دسته‌های عزای امام صادق (ع) از مدارس تا مساجد برپا می‌شود
  • مرکز مطالعات عراق با ۱۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می آید