Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@15:04:38 GMT

تهدید آلمان علیه ترکیه

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۶۶۸۱۷

تهدید آلمان علیه ترکیه

وزیر امور خارجه آلمان ضمن هشدار درباره عواقب فاجعه آمیز انسانی حملات ترکیه در شمال سوریه، آنکارا را تهدید کرد که در صورت ادامه حملات خود اروپا گام‌های بعدی را علیه این کشور بر خواهد داشت. ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۰ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، با وجود اعتراضات و انتقادهای بین‌المللی، ترکیه همچنان به حملات نظامی خود در شمال سوریه ادامه می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط "هایکو ماس"، وزیر امور خارجه آلمان ترکیه را به دلیل تداوم حملات نظامی به شمال سوریه با اقدامات دیگری از طرف اتحادیه اروپا تهدید کرده است.

هایکو ماس در دیدار با همتایان اروپایی خود در لوکزامبورگ تاکید کرد که بعد از اینکه چندین کشور عضو اتحادیه اروپا تحریم های تسلیحاتی ملی علیه ترکیه را تصویب کرده اند حالا این مسئله مهم است که همچنان با ترکیه در گفتگو باقی بمانیم تا بتوانیم بر این کشور تاثیر بگذاریم.

وی افزود: اگر موفقیتی در این راستا شکل نگیرد باید گام های دیگری را در پیش گیریم. البته هایکو ماس در این باره که اتحادیه اروپا چه اقدامات دیگری را در این راستا مد نظر دارد توضیحی نداد.

وی درباره وقایع و تحولات در شمال سوریه ابراز نگرانی کرده و تاکید کرد که این ها عواقب فاجعه آمیز انسانی دارند. حدود 100 هزار نفر در حال متواری شدن از این منطقه هستند. بخصوص شرایط در این منطقه از نظر سیاسی کاملا ناپایدار است و خطر قدرت گرفتن مجدد داعش وجود دارد.

عملیات نظامی ارتش ترکیه در شمال شرق سوریه با نام عملیات «چشمه صلح» که از بعد از ظهر روز چهارشنبه به وقت محلی با اعلام رسمی «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه آغاز شده، مخالفت‌های زیادی را در بین کشورهای منطقه و دیگر کشورهای جهان از جمله کشورهای اروپایی به‌دنبال داشته است.

برخی کشورها از جمله هلند تا به حال توقف صادرات تسلیحات به ترکیه را اعلام کرده اند. کشور آلمان هم در واکنش به مداخله نظامی به سوریه اعلام کرده است که صادرات تسلیحات خود به این کشور را متوقف می کند.

سوئد هم آشکارا درباره تحریم تسلیحاتی ترکیه سخن گفته و می خواهد در صورت بدتر شدن شرایط تحریم های اقتصادی و یا تحریم علیه اشخاص خاص را علیه ترکیه مد نظر قرار دهد. دولت فرانسه نیز مسئله تحریم ها علیه ترکیه را در دستور کار قرار داده است.

"ین آزلبورن"، وزیر امور خارجه لوکزامبورگ هم درباره تحولات در شمال سوریه ابراز نگرانی کرده و در این باره هشدار داده که هجوم ترکیه به شمال سوریه بتواند کشورهای عضو ناتو را وارد یک جنگ کند.

فشار آمریکا بر ناتو برای اتخاذ تدابیر لازم علیه ترکیهکوتاه آمدن رئیس جمهور قبرس ترک٬ در برابر فشارهای ترکیهگزارش| آخرین تحولات در شرق فرات/ ترکیه به دنبال اشغال کوبانی

وی در گفتگویی با یک رسانه آلمانی اظهار داشته است که آنچه در اینجا اتفاق می افتد برای من بسیار بیگانه است. وی حمله ترکیه به شمال سوریه را یک جنایت نامیده و گفت: ترکیه به عنوان یک عضو ناتو با آلمان، آمریکا و دیگر کشورهای عضو این ائتلاف نظامی از طریق یک بسته حمایتی مرتبط است.

وی همچنین تاکید کرد که تصور کنید که سوریه و دیگر متحدین آن به ترکیه حمله کنند. بر اساس پیمان ناتو وقتی به یک کشوری از اعضای این ائتلاف حمله شود بقیه باید به آن کمک کنند.

آزلبورن همچنین در نشست روز گذشته وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ از همتایان خود خواست که دیگر هیچ سلاحی را به ترکیه را صادر نکنند. وی از تصمیمات آلمان، فرانسه، هلند، فنلاند و سوئد در این راستا حمایت کرد.  

انتهای پیام/

R31356/P36446/S8,89,90,1414/CT10 واژه های کاربردی مرتبط سوریه ترکیه

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سوریه ترکیه سوریه ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۶۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا

یک پزشک فلسطینی-انگلیسی تأکید کرد هدف از منع ورود وی به اروپا این است که جلوی شهادت دادن وی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه را بگیرند.

به گزارش مشرق، غسان ابوسته، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در سازمان پزشکان بدون مرز کار می‌کند و شاهد جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بوده است، گفت: دلیل اصلی منع ورودم به اروپا این است که جلوی شهادت دادنم درباره جنایت‌های جنگی رژیم اشغالگر در مقابل دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه را بگیرند.

وی در مصاحبه با المیادین گفت: دیوان لاهه در معرض فشارهای سیاسی از سوی دولت و کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی قرار دارد که حامی جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم غزه هستند. یک تصمیم سیاسی از سوی دولت‌های اروپایی با هدف ساکت کردن شاهدان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه وجود دارد. رژیم اشغالگر نیز تصمیم گرفته تا تمام شاهدان باقیمانده در نوار غزه یا در داخل بازداشتگاه‌ها را به قتل برساند.

وی به وجود یک کمپین هماهنگ بین رژیم صهیونیستی و اروپا با هدف ممانعت از رفتن شاهدان عینی به دادگاه‌های بین‌المللی برای محاکمه کردن رژیم اشغالگر اشاره کرد.

ابوسته گفت: مقامات فرانسوی مرا در فرودگاه شارل دوگل متوقف کرده و به من گفتند که نمی‌توانم به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت یک سال وارد شوم و این مساله با درخواست دولت آلمان است. دولت فرانسه نمی‌خواهد این ممنوعیت را نقض کند.

ابوسته گفت: من قبلا نیز از ورود به آلمان منع شدم. در آن زمان به من گفتند که ممنوعیت ورود به آلمان تنها در ماه آوریل و به خاطر «کنفرانس فلسطین» است که برلین قصد ممانعت از برگزاری آن را دارد اما شنبه در فرودگاه شارل دوگل فرانسه مشخص شد که نمی‌توانم وارد بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا شوم.

تلاش‌ها برای ممانعت از شهادت دادن ابوسته در پی آن صورت می‌گیرد که وی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری حاضر شد.

وی بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده است از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه بین کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه حقوق بشر در اراضی فلسطینی نیز درباره این اتفاق گفت: من به عنوان یک اروپایی از دکتر ابوسته به دلیل تصمیم آلمان که به سطح جدیدی از دفاع از نسل کشی رسیده است، عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: من از آلمان می‌خواهم تصمیم خود را درباره دکتر ابوسته کنار بگذارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در سوریه
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • تاکید اسد بر موضع باثبات سوریه در مسئله فلسطین و مقاومت
  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد
  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران